Kører BitMEX bitcoin exodus bitcoin transaksjonsgebyrer?

Tilbaketrekningen av mer enn 40.000 bitcoin fra den bitmitte BitMEX-kryptovalutaderivatplattformen kunne muligens ha drevet kostnadene ved å handle bitcoin. De gjennomsnittlige kostnadene for overføring av BTC økte med mer enn to ganger i løpet av forrige uke, ifølge data som deles av BitInfoCharts. Spesielt mens BTC-transaksjonsgebyrene steg, falt de for plattformen for smarte kontrakter, ethereum.

Den nylige serien med uttak fra kryptoderivatutveksling etter at føderale myndigheter har belastet eierne for hvitvasking av penger, kan ha bidratt til økningen. For tiden er gjennomsnittlig avgift for validering av en bitcoin-transaksjon i bitcoin-nettverket $ 4. I kontrast var den samme gjennomsnittlige kostnaden for å handle BTC på $ 1,5 sist søndag.

Ethereum-transaksjonsgebyr faller

På den annen side økte kostnadene for behandling av eterumtransaksjoner med mer enn 50 prosent tidligere denne uken. Prisen for sending av ETH-tokens steg fra bare $ 2,3 den 27. september for å nå nesten $ 4 den 2. oktober, i henhold til BitInfoCharts.

Relaterte innlegg
Romania: Staten skal selge beslaglagt bitcoin og ethereum
Analytiker Willy Woo forklarer hvorfor BitMEX-saken er bullish for Bitcoin
Prediksjon av Bitcoin – BTC skyr BitMEX fiasko for å holde over $ 10.500
Bitcoin-utstrømninger fra BitMEX øker over CFTCs kostnader

Vanligvis øker kostnadene ved å kjøpe kryptovaluta når mange overfører eiendelene sine samtidig på grunn av økende etterspørsel. Gruvearbeiderne går opp i transaksjonskostnadene ettersom de er knappe sammenlignet med antall transaksjoner. De nåværende dataene antyder at bitcoin-overføringskostnadene har overskredet kostnadene for ethereum to ganger. ETH og ikke BTC er for det meste kjent for å ha skyhøye transaksjonsgebyrer for tiden.

De oppblåste gebyrene på ethereum blockchain har primært vært drevet av den nylige sprøytenarkomanen forårsaket av DeFi-økosystemet. Mange mennesker har oversvømmet DeFi-protokoller som Uniswap, Compound og Aaave de siste dagene med store investeringer i håp om å nyte luksusen som tilbys i slike plattformer. Tidlig i september var den gjennomsnittlige kostnaden for å utføre ETH-tokens svimlende $ 14, mens BTC sto på litt under $ 5.

BitMex BTC exodus ansvarlig?
De siste utnyttelsene som den gjennomsnittlige BTC-transaksjonskostnaden formørker ETH, kan tilskrives den siste strømmen av bitcoinutstrømning fra BitMEX. Myndighetene beskyldte 1. oktober BitMEX for å ha brutt AML-tiltak mens eierne og noen topptjenestemenn ble arrestert. Som et resultat begynte klienter å trekke ut BTC fra børsen i en enestående skala.