Nøglefaktorer, der kørte Bitcoin til nye $ 28.377 ATH gennem 2020

I løbet af 2020 faldt Bitcoin til $ 4.000-zonen og steg til et nyt rekordhøjt niveau på $ 28.377; her er nøgledrivere, der skubbede BTC til denne nye milepæl

Indhold

  • Stimulus program, Bitcoin halvering
  • MiscroStrategy, Square, PayPal træder ind
  • Bitcoin overgår guld mere end 10 gange

I år har Bitcoin vist en betydelig stigning i værdi ved at ramme en ny heltidshøjde over $ 28.000 og overgå Visa-giganten efter markedsdækning.

Nedenfor er de vigtigste faktorer og begivenheder, der i sidste ende gjorde det muligt for flagskibskryptoen at nå sin nye milepæl på diagrammer, en milepæl, der er miles væk fra rekordhøjden i 2017.

I år har Bitcoin bevæget sig ret hurtigt og nogle gange vist pludselige tilbagesendelser.

Stimulus program, Bitcoin halvering

En af de vigtigste drivkræfter i år for Bitcoin har været det ustoppelige kontantstimuleringsprogram til støtte for banker, virksomheder og SMV samt „survival checks“ til en værdi af $ 1.200 til gennemsnitlige amerikanske borgere.

Pandemien med oprindelse i Kina og den efterfølgende låsning fik den amerikanske regering til at iværksætte kvantitative lettelser. En ny stimuluspakke på $ 900 millioner er for nylig godkendt i USA, der skal udbetales næste år.

Den Bitcoin-halvering, der fandt sted i maj, har ikke vist sig at være prissat i, som mange eksperter mener. Imidlertid siger nogle højt profilerede økonomiske ledere, der indrømmer Bitcoins rolle som et sikkert tilflugtssted, at det overhovedet ikke havde nogen indflydelse.

Den 12. marts, kendt som sort torsdag, oplevede de finansielle markeder og olie et massivt sammenbrud, da råolie faldt til under nul. Bitcoin tabte den dag omkring 50 procent inden for 24 timer sammen med andre kryptomarkeder.

Relaterede hvaler skifter $ 967 millioner i Bitcoin de sidste to dage, mens BTC handler lidt under $ 27.000

Relaterede
Hvaler skifter $ 967 millioner i Bitcoin de sidste to dage, mens BTC handler lidt under $ 27.000

MiscroStrategy, Square, PayPal træder ind

I sensommeren begyndte finansielle institutioner at tildele en stor mængde midler til at erhverve Bitcoin. Den børsnoterede forretningssoftwaregigant MicroStrategy foretog flere store BTC-opkøb i august og derefter igen om efteråret. Virksomheden bruger omkring $ 425 millioner på BTC.

Jack Dorsey’s Square sluttede sig til MicroStrategy med at erhverve Bitcoin og satsede $ 50 millioner på Bitcoin. I midten af ​​efteråret meddelte PayPal, at det vil give sine kunder mulighed for at erhverve Bitcoin og andre topkryptoer for at bruge dem som betalingsmiddel med mere end 26 millioner leverandører næste år.

Hvad banker angår, har der også været positive skridt for Bitcoin. For det første fik amerikanske banker lov til at fungere som depotplatforme. Også en JP Morgan-analytiker kaldte Bitcoin „digitalt guld“ i sin rapport.
Bitcoin overgår guld mere end 10 gange

Således udgør Bitcoins år-til-dato vækst hele 276,90 procent. Det har overgået den traditionelle sikre havn, guld, der steg 23,41 procent i YTD.

This entry was posted in Bitcoin.